tekst-graf-naam.jpg -14kb

foto-portret-in-glas-y200.jpg - 8kb
In Memoriam
tekst-graf-datum.jpg - 6kb

Zingen

Molkoren

Solo "Natural Woman" (januari 2004)

Zingen is iets wat Marinka altijd met veel plezier heeft gedaan. Ze had ook de durf om er bovenuit te komen. Ik heb een filmpje van het Nieuwjaarsconcert van januari 2004 op youtube gezet. Je kunt op onderstaande afbeelding klikken om het te starten. Marinka zong bij de een van de Molkoren (Blitz) die onder leiding stonden van Hans Mol. Tijdens het concert in de Ichtuskerk in Colmschate waren honderden mensen aanwezig. Marinka gaf aan "A cappella" een stukje te willen zingen. Dit was "Natural Wonman" van Aretha Franklin. Verbazing bij een ieder en groot applaus. Je moet het maar durven!West Side Story (juni 2004)

Een ander project van Hans Mol was de opvoering van de West Side Story. Dit werd door de twee molkoren samen uitgevoerd.


Koor Carmella Ardens

Optreden Tijdens Jaaruitvoering Fanfare Caecillia (oktober 2004)

In de zomer van 2004 is Marinka bij het koor Carmella Ardens gaan zingen. Daar was zij de junior. Het koor heeft gezongen tijdens de jaaruitvoering van de Muziekvereniging St. Caecilia Schalkhaar op zaterdag 30 oktober 2004 in De Lindeboomsweg te Schalkhaar.

Bandje

In 2005 heeft Marinka nog gezongen in een bandje. Dat is niet echt van de grond gekomen. Het is gebleven bij een paar keer oefenen in het Burgerweeshuis. Daar werd dan een ruimte gehuurd inclusief apparatuur.

Ik heb van deze periode geen opname's of foto's, dus als iemand nog weet wat de naam van het bandje was of materiaal heeft wil ik dat wel graag hebben.